Οι 10 καλύτεροι προορισμοί για τις ανοιξιάτικες διακοπές στις ΗΠΑ το 2023

Οι 10 καλύτεροι προορισμοί για τις ανοιξιάτικες διακοπές στις ΗΠΑ το 2023
Πού πρέπει να κατευθυνθείτε για τις ανοιξιάτικες διακοπές; Η απάντηση σε αυτό, φίλοι, εξαρτάται από την ατμόσφαιρα που αναζητάτε.

Σε αυτόν τον οδηγό μοιραζόμαστε τους 10 καλύτερους προορισμούς για τα ανοιξιάτικα διάλειμμα, συμπεριλαμβανομένων των 5 καλύτερων πάρτι για το ανοιξιάτικο διάλειμμα και 5 καλύτερα μέρη για οικογένειες. 


Ποιοι είναι οι καλύτεροι προορισμοί για τις ανοιξιάτικες διακοπές στις ΗΠΑ;



Άποψη της παραλίας του Σαν Ντιέγκο με τους φοίνικες και το πεζοδρόμιο που οδηγεί δίπλα στην άμμο μια καθαρή μέρα για ένα άρθρο που περιγράφει τα καλύτερα μέρη για τις ανοιξιάτικες διακοπές στις ΗΠΑ


Dancestrokes/Shutterstock

airbnb αθήνα

κεφαλονια αξιοθεατα


Οι καλύτεροι προορισμοί για το ανοιξιάτικο διάλειμμα μπορεί να διαφέρουν πολύ για διαφορετικές ομάδες ανθρώπων. Αυτό που είναι ευχάριστο για έναν φοιτητή μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που αναζητά μια τετραμελής οικογένεια!

Εάν είστε φοιτητής κολεγίου, οι ανοιξιάτικες διακοπές μπορεί να σημαίνει ότι αναζητάτε τα μεγαλύτερα πάρτι σε μια πολυσύχναστη παραλία ή σε μια πολυσύχναστη πόλη, πηγαίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα μπαρ και κλαμπ. 

Για τους ανοιξιάτικους σε ηλικία κολεγίου, οι παραλίες της Φλόριντα είναι οι καλύτεροι προορισμοί για τις ανοιξιάτικες διακοπές, ακολουθούμενες από πάρτι στις παραλίες του Τέξας και της Νότιας Καρολίνας και την ασταμάτητη νυχτερινή ζωή του Sin City.

Εάν έχετε περάσει τα χρόνια του κολεγίου και κάνετε διακοπές με οικογένεια ή ζευγάρια κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών, μπορεί να σημαίνει ότι αναζητάτε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα με πολλά αξιοθέατα για οικογένειες ή γλυκιά απομόνωση και ιδιωτικότητα. 

Αυτό σημαίνει ότι σημεία όπως η Χαβάη, η Καλιφόρνια και οι παραλίες της Νότιας Καρολίνας, οι εκδρομές για σκι και οι περιηγήσεις σε διάσημα εθνικά πάρκα είναι οι καλύτεροι προορισμοί για τις ανοιξιάτικες διακοπές για οικογένειες και ζευγάρια που παραιτούνται από τα ξέφρενα πάρτι. 

Θα δούμε τους 10 καλύτερους προορισμούς για την άνοιξη – τους 5 καλύτερους για πάρτι και τους 5 καλύτερους για οικογένειες – παρακάτω στη λίστα μας με τα πιο ευχάριστα μέρη για να περάσετε τις ανοιξιάτικες διακοπές σας. 


Οι 10 καλύτεροι προορισμοί για τις ανοιξιάτικες διακοπές στις ΗΠΑ




Περίπου το 30% των ενηλίκων στις ΗΠΑ σχεδίαζε να ταξιδέψει για τις ανοιξιάτικες διακοπές το 2023, αλλά ακόμη περισσότεροι φοιτητές (35-40%, σύμφωνα με τα δεδομένα του Gitnux ) ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών. 

Ενώ οι περισσότεροι από τους καλύτερους προορισμούς για τις ανοιξιάτικες διακοπές βρίσκονται στην παραλία, θα διαπιστώσετε ότι είναι εύκολο να απολαύσετε την ανοιξιάτικη απόδρασή σας σε μέρη έξω από την ακτή, όπως το Λας Βέγκας και οι πίστες του σκι στη Γιούτα. 

Είτε αναζητάτε ένα από τα κορυφαία μέρη για πάρτι για την άνοιξη είτε θέλετε ένα πιο χαλαρό μέρος για οικογενειακές ανοιξιάτικες διακοπές, σας έχουμε καλύψει με αυτήν τη λίστα με τους 10 καλύτερους προορισμούς για το ανοιξιάτικο διάλειμμα! 

κοινό κρυολόγημα

Οι 5 καλύτεροι προορισμοί για ανοιξιάτικες διακοπές για πάρτι

Ομάδα φίλων με μαγιό και σορτς που κάνουν πάρτι στην παραλία για το ανοιξιάτικο διάλειμμα κάτω από μια λίστα με τους 5 καλύτερους προορισμούς για το ανοιξιάτικο διάλειμμα για φοιτητές


oneinchpunch/Shutterstock



Αν η δυνατή μουσική, οι καλές δονήσεις, τα μεγάλα πλήθη και το πάρτι μέχρι να ανατείλει ο ήλιος είναι η ιδέα σας για ένα υπέροχο ανοιξιάτικο διάλειμμα, αυτοί οι προορισμοί θα πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σας. 

cheap flights

1. South Beach, Μαϊάμι, Φλόριντα


Ο αδιαμφισβήτητος καλύτερος προορισμός για τις ανοιξιάτικες διακοπές στις ΗΠΑ είναι το Μαϊάμι της Φλόριντα – συγκεκριμένα η South Beach, όπου το πάρτι δεν σταματά ποτέ σε μια έκταση περίπου 10 οικοδομικών τετραγώνων από παραλιακά μπαρ, κλαμπ και ξενοδοχεία. 

Φοιτητές κολεγίου από όλο τον κόσμο κατεβαίνουν στη South Beach του Μαϊάμι σωρηδόν κάθε χρόνο για τις ανοιξιάτικες διακοπές, γεμίζοντας τα πολλά κλαμπ και τα μπαρ με νέα άτομα για να γνωρίσουν και να διασκεδάσουν. 

Μοντέρνα εστιατόρια, μεγάλη ποικιλία ξενοδοχείων, ζωντανή μουσική που αντηχεί παντού και τεράστια πλήθη από θορυβώδεις ανοιξιάτικες διακοπές μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Το Μαϊάμι το προμηθεύει με μπαστούνια. 

Αν και οι ανοιξιάτικες διακοπές δεν είναι τεχνικά η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε το Μαϊάμι (ο χειμώνας είναι), είναι ιδανική για να παρακολουθήσετε την Εβδομάδα Μουσικής του Μαϊάμι, τις ευχάριστες θερμοκρασίες στη δεκαετία του '70 και τα ακμάζοντα σημεία νυχτερινής ζωής. 

Λάβετε υπόψη ότι το 2023, το Μαϊάμι θέσπισε απαγόρευση κυκλοφορίας για την άνοιξη και σχεδιάζει να κάνει το ίδιο το 2024 - παρακολουθήστε τα νέα προτού κλείσετε το ταξίδι σας στη South Beach τον Μάρτιο. 


2. Παραλία Panama City, Φλόριντα


Γνωστή ως η «Πρωτεύουσα των Διακοπών της Άνοιξης του Κόσμου», το Panama City Beach, Florida (PCB) είναι εύκολα ένας από τους καλύτερους προορισμούς για τις ανοιξιάτικες διακοπές στις ΗΠΑ, αν ψάχνετε για πάρτι. 

Αν και δεν είναι τόσο τρελό κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών όπως ήταν στις μέρες του MTV's Spring Break και Club La Vela , το PCB εξακολουθεί να είναι ένα hotspot για όσους θέλουν να κάνουν ηλιοθεραπεία, πάρτι και να συναναστραφούν σε 27 μίλια από τις πανέμορφες παραλίες με λευκή άμμο της Φλόριντα.  

Το Front Beach Road φιλοξενεί μια εκπληκτική νυχτερινή ζωή, από το Coyote Ugly and Whisky's Saloon μέχρι το Tootsie's Orchid Lounge και τον ύφαλο Donovan's. Αυτά τα σημεία είναι ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και διαθέτουν ζωντανή μουσική ή λίστες αναπαραγωγής με δυνατότητα χορού. 

Λάβετε μέρος σε ένα ζωηρό παιχνίδι beach volley, κολύμπι, αναπνευστήρα και αλεξίπτωτο, επισκεφτείτε μπαρ και κλαμπ, παίξτε παιχνίδια σε μια στοά, χαλαρώστε σε ένα υδρομασάζ ή περπατήστε στην παραλία για να γνωρίσετε νέα άτομα σε PCB.

Το Panama City Beach είναι ένα σύντομο ταξίδι για πολλούς φοιτητές, εκπληκτικά προσιτό και πάντα με τους φοιτητές που θέλουν να χαλαρώσουν. 


3. Νησί South Padre, Τέξας

Η προβλήτα της παραλίας του South Padre Island με τουρίστες που βρίσκονται κατά μήκος της ακτής μια καθαρή μέρα για να υποδείξουν έναν από τους καλύτερους προορισμούς για πάρτι για τις ανοιξιάτικες διακοπές


Devon S/Shutterstock



Με περισσότερα από 120.000 ελατήρια που κατεβαίνουν στις παραλίες του South Padre Island του Τέξας τον Μάρτιο κάθε έτους, είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν ελπίζετε να κάνετε πάρτι με έναν προϋπολογισμό κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών. 

Ως μία από τις 10 καλύτερες παραλίες στις ΗΠΑ και μακράν μία από τις καλύτερες παραλίες στο Τέξας, οι μεγάλες ακτές του νησιού South Padre αποτελούν τον τέλειο, οικονομικό προορισμό για τις ανοιξιάτικες διακοπές για φοιτητές με οικονομικό προϋπολογισμό. 

Travel to India

cheap car rental

Beaches in Florida


Το Rolling Stone αποκάλεσε κάποτε τις ανοιξιάτικες διακοπές στο South Padre Island το «μεγαλύτερο μέρος της παραλίας στον κόσμο». Αυτό οφείλεται, εν μέρει, στους χαλαρούς κανόνες για το αλκοόλ: Μπορείτε να φέρετε μπουκάλια, κουτάκια και βαρέλια στην ακτή και να οδηγήσετε στην παραλία.

Αυτές οι μεγάλες παραλίες έχουν άφθονο χώρο για πάρτι που απολαμβάνουν άμμο, ήλιο και διασκέδαση με τουρνουά βόλεϊ, παραλιακά μπαρ και εστιατόρια με ζωντανή μουσική και μουσικά φεστιβάλ που γίνονται κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών. 

Η νυχτερινή ζωή στο South Padre Island είναι το καλύτερο μέρος για τους διψασμένους φοιτητές. Πάρτι με αφρό, συναυλίες, φεστιβάλ, παιχνίδια στην παραλία και τεράστια πλήθη από ανοιξιάτικες διακοπές κάνουν αυτόν τον προορισμό, αν ψάχνετε για πάρτι.

Ο Μάρτιος είναι μια από τις καλύτερες εποχές για να επισκεφτείτε το Νησί South Padre, αν αναζητάτε μια ζωντανή ατμόσφαιρα και κλασικά ανοιξιάτικα διαλείμματα. Κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους, μπορεί να είναι ένας πιο φιλικός προορισμός για οικογένειες.


4. Myrtle Beach, Νότια Καρολίνα


Ως η νούμερο 2 παραλία ανάμεσα στις 19 καλύτερες παραλίες της Ανατολικής Ακτής και μία από τις 10 καλύτερες παραλίες στις ΗΠΑ, η Myrtle Beach είναι εξαιρετικά δημοφιλής για οικογενειακές διακοπές το καλοκαίρι, αλλά πραγματικά ζωντανεύει κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών για φοιτητές. 

Με 60 μίλια αμμωδών παραλιών να απλώνονται κατά μήκος του Grand Strand, το Myrtle Beach - AKA Dirty Myrtle - έχει παγιωθεί ως ένας δημοφιλής προορισμός για τις ανοιξιάτικες διακοπές για τους πάρτι.

Το πολυσύχναστο Broadway at the Beach είναι γεμάτο με νυχτερινή ζωή. Θα βρείτε πολλά γεμάτα χορευτικά κλαμπ, μπαρ, εστιατόρια και ζωντανή μουσική για να σας διασκεδάσουν κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών. 

Κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών, οι τιμές των ξενοδοχείων μόλις αρχίζουν να ανεβαίνουν στα υψηλά του καλοκαιριού στο Myrtle Beach, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε ακόμα να κλείσετε μερικές καλές προσφορές για καταλύματα. 

Το ανοιξιάτικο διάλειμμα τυγχάνει να είναι η καλύτερη περίοδος για να επισκεφτείτε το Myrtle Beach (ο Μάρτιος-Μάιος είναι τέλειος) και θα διαπιστώσετε ότι δεν λείπουν οι οικονομικές επιλογές όταν ψάχνετε πού να μείνετε στο Myrtle Beach.

Οι ψύκτες επιτρέπονται στην παραλία, αν και το αλκοόλ τεχνικά δεν είναι. Κάτι που πρέπει να θυμάστε αν σκέφτεστε να κατευθυνθείτε στο Myrtle Beach για τις ανοιξιάτικες διακοπές!


5. Λας Βέγκας, Νεβάδα

Καλώς ήρθατε στην πινακίδα του Λας Βέγκας με φοίνικες και στις δύο πλευρές που φαίνονται το σούρουπο για να δείξετε ένα από τα καλύτερα σημεία για τις ανοιξιάτικες διακοπές


Sean Pavone/Shutterstock



Δεν έχει τις χαρακτηριστικές παραλίες, αλλά η νυχτερινή ζωή είναι ασυναγώνιστη και τα πάρτι στην πισίνα είναι το υλικό των ταινιών στο Λας Βέγκας – ή στο Sin City, αν προτιμάτε. 

Το να κάνετε παρέα στο strip στο Λας Βέγκας σημαίνει ότι θα έχετε εκατοντάδες χορευτικά κλαμπ, μπαρ, καζίνο, στριπτιτζάδικα και καταστήματα για να επισκεφτείτε. Το ξενοδοχείο στο οποίο θα μείνετε μπορεί να έχει όλη τη νυχτερινή ζωή και τη διασκέδαση που χρειάζεστε δίπλα στην πισίνα! 

Το Βέγκας έχει χαλαρούς κανόνες για το αλκοόλ, επιτρέποντάς σας να το καταναλώνετε δημόσια και να περπατάτε με ένα ανοιχτό δοχείο στη λωρίδα. Πολλά από τα μπαρ στο Βέγκας δεν έχουν ώρα κλεισίματος, οπότε το πάρτι μέχρι το πρωί είναι δεδομένο. 

Δεν χρειάζεται να στοιχηματίζετε όσο βρίσκεστε εδώ, αλλά οι κουλοχέρηδες και τα τραπέζια μπλάκτζακ όπου κι αν κοιτάξετε καθιστούν απίθανο να ξεφύγετε χωρίς να πετάξετε μερικά δολάρια. 

Υπάρχουν διασκεδαστικές βόλτες, όπως αλεξίπτωτο σε εσωτερικούς χώρους, το Big Apple Coaster στη Νέα Υόρκη-Νέα Υόρκη και το Sling Shot που σας ωθεί σαν πύραυλος 100 πόδια στον αέρα, αν το πάρτι με χιλιάδες δεν είναι αρκετό για να σας ενθουσιάσει κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών στο Βέγκας.

Το ανοιξιάτικο διάλειμμα είναι επίσης μια από τις καλύτερες στιγμές για να επισκεφτείτε το Λας Βέγκας (Φεβρουάριος-Μάιος), επειδή οι θερμοκρασίες είναι καλές, αλλά ετοιμαστείτε να πληρώσετε πολλά για το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. 


Οι 5 καλύτεροι προορισμοί για τις ανοιξιάτικες διακοπές για οικογένειες


Εάν τα φιλικά προς τα παιδιά αξιοθέατα, τα υπέροχα εστιατόρια και τα ψώνια και η χαλαρή ατμόσφαιρα είναι η ιδέα σας για το τέλειο ανοιξιάτικο διάλειμμα για όλη την οικογένεια, δείτε τους καλύτερους προορισμούς που μπορείτε να εξετάσετε παρακάτω. 


1. Χονολουλού, Οάχου, Χαβάη

Αεροφωτογραφία της παραλίας Waikiki και του κρατήρα Diamond Head στη Χονολουλού, ένας από τους καλύτερους προορισμούς για τις ανοιξιάτικες διακοπές για οικογένειες


απροσδιόριστο/Shutterstock



Η Χονολουλού είναι ένας παράδεισος για τις ανοιξιάτικες διακοπές στο νησί Oahu στη Χαβάη που είναι απλά τέλειος για οικογένειες και ζευγάρια. Είναι από τις καλύτερες οικογενειακές διακοπές για όλες τις ηλικίες.

Η παραλία, τα πυκνά τροπικά δάση, οι μαγεμένοι καταρράκτες και η ζωντανή κουλτούρα την κάνουν ασυναγώνιστη για ένα ανοιξιάτικο ταξίδι.

Η Χονολουλού φιλοξενεί τη διάσημη παραλία Waikiki, μια πληθώρα από υπέροχα εστιατόρια και καταστήματα, και απίστευτα τροπικά τοπία, αυτό είναι ένα μέρος για να δημιουργήσετε αναμνήσεις. 

Εκτός από τις ειδυλλιακές μέρες στην παραλία ή στην πισίνα, η Χονολουλού υπόσχεται πολλές οικογένειες για τις ανοιξιάτικες διακοπές. Περπατήστε σε μονοπάτια της φύσης κάτω από σκιερά στέγαστρα, εντοπίστε κρυμμένους καταρράκτες και ψαροντούφεκο με θαλάσσιες χελώνες και πολύχρωμα ψάρια.

Όλη η οικογένεια θα απολαύσει τους ντόπιους να λένε ιστορίες, να παίζουν με τη φωτιά και να απολαμβάνουν νόστιμους μπουφέδες σε ένα βραδινό luau. Ο ζωολογικός κήπος της Χονολουλού κάνει μια υπέροχη ημερήσια εκδρομή, ενώ τα μνημεία του Περλ Χάρμπορ μπορούν να είναι ένα ευπρόσδεκτο μάθημα ιστορίας. 

Για ζευγάρια που αναζητούν λίγη νυχτερινή ζωή (τίποτα πολύ άγριο), κατευθυνθείτε στο Waikiki για χορευτικά κλαμπ και μπαρ ή επισκεφτείτε την Chinatown, όπου θα μπορείτε να συναναστραφείτε με ντόπιους στα μπαρ. 

Δεδομένου ότι ο Μάρτιος-Ιούνιος είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού, οι ανοιξιάτικες διακοπές σημαίνει ότι θα είστε εκεί για τέλειο καιρό, εύχρηστα πλήθη για τις ανοιξιάτικες διακοπές και πολλή διασκέδαση για οικογένειες. 


2. Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια


Φέρτε όλη την οικογένεια στο ηλιόλουστο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια για ένα υπέροχο ταξίδι για τις ανοιξιάτικες διακοπές που προσφέρει πολλά πράγματα να κάνετε για όλες τις ηλικίες. Από την παραλία μέχρι τα θεματικά πάρκα, δεν θα ξεμείνετε από σχέδια όλη την ώρα που βρίσκεστε εδώ. 

Οι λάτρεις της φύσης θα απολαύσουν τον ήλιο σε μια παραλία του Σαν Ντιέγκο – το La Jolla Cove και το Coronado Beach είναι δύο από τα καλύτερα – μαζί με την παρακολούθηση γκρίζων φαλαινών από την ακτή, τα πικνίκ στο Balboa Park και τον Βοτανικό Κήπο του San Diego. 

Επισκεφτείτε τον φημισμένο ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο για να δείτε ένα επαληθευμένο θηριοτροφείο με ζώα από λιοντάρια έως ελέφαντες. Το Birch Aquarium είναι πολύ διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό, ενώ το SeaWorld θα ενθουσιάσει παιδιά και ενήλικες με συναντήσεις και βόλτες με ζώα. 

Μόλις 30-40 λεπτά μακριά βρίσκεται το Carlsbad, στην Καλιφόρνια, όπου μπορείτε να δείτε τα λουλούδια Carlsbad ακριβώς στην ώρα για τις ανοιξιάτικες διακοπές. Τα λουλούδια ανθίζουν από τα τέλη Μαρτίου έως τον Απρίλιο με πολλές δραστηριότητες για να απολαύσουν τα παιδιά. 

Ο Μάρτιος έως τον Μάιο θεωρείται η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Σαν Ντιέγκο, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για οικογένειες που αναζητούν ένα υπέροχο μέρος για την άνοιξη! Μόλις καταλάβετε πού να μείνετε στο Σαν Ντιέγκο, θα είστε έτοιμοι για ένα διασκεδαστικό ταξίδι για την άνοιξη.


3. Hilton Head Island, Νότια Καρολίνα

Αεροφωτογραφία της μαρίνας Harbour Town του Hilton Head Island με θέα στο γήπεδο γκολφ και την ακτή καθώς τα σκάφη ελλιμενίζονται στη μαρίνα σε ένα από τα καλύτερα σημεία για τις ανοιξιάτικες διακοπές στις ΗΠΑ για οικογένειες


Αεροφωτογραφία των σκαφών που είναι αγκυροβολημένα στη μαρίνα της πόλης Harbour, Hilton Head Island, 2019/Helioscribe/Shutterstock



Κατεβείτε στο Hilton Head Island της Νότιας Καρολίνας για χαλαρή, χαμηλή διασκέδαση στην εξοχή την άνοιξη με δραστηριότητες από γκολφ μέχρι χτένισμα στην παραλία και εξαιρετικά εστιατόρια που ικανοποιούν όλη την οικογένεια. 

Οι παραλίες του Hilton Head Island είναι τέλειες την άνοιξη, με ευχάριστα ζεστές θερμοκρασίες γύρω στους 70 F που δεν θα σας ψήσουν στον καυτό ήλιο. Η μαλακή άμμος είναι ιδανική για να χτίσετε κάστρα από άμμο ή να χαλαρώσετε δίπλα στα κύματα του ωκεανού. 

Τα μονοπάτια πεζοπορίας μέσα από το πανέμορφο τοπίο της Νότιας Καρολίνας που στάζουν ισπανικά βρύα είναι ιδανικά για όλη την οικογένεια, με μονοπάτια από εύκολα έως προκλητικά που κάνουν διασκεδαστικό να βγείτε έξω και να εξερευνήσετε την ομορφιά. 

Δοκιμάστε να κάνετε ιππασία, να κάνετε ποδήλατο γύρω από τη μαρίνα του Harbour Town, να πάτε για ψάρεμα, να οδηγήσετε το τρόλεϊ σε διαφορετικές στάσεις και να επισκεφτείτε το Παιδικό Μουσείο The Sandbox σε μια βροχερή μέρα. 

Μπορείτε να νοικιάσετε καγιάκ και να απολαύσετε τον ωκεανό για μια διασκεδαστική μέρα. Φέρτε κιάλια για να εντοπίσετε τα πουλιά! Παντού θα βρείτε γήπεδα βόλεϊ, τένις και τουρσί. 

Αυτό το νησί κατατάσσεται ως ένα από τα 10 καλύτερα νησιά γκολφ στον κόσμο από το Links Magazine , προσφέροντας γήπεδα παγκόσμιας κλάσης όπως το Harbour Town Golf Links και πάνω από 2 ντουζίνες άλλα. 

Ενώ τα τέλη της άνοιξης έως τις αρχές του φθινοπώρου είναι γενικά η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Hilton Head Island, θα εκτιμήσετε τον πιο αργό ρυθμό και τις πιο προσιτές τιμές της επίσκεψης στο HHI κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών. 


4. Park City, Γιούτα


Εάν αναζητάτε μια ελαφρώς διαφορετική σκηνή για τις ανοιξιάτικες διακοπές, σκεφτείτε να επισκεφτείτε το Park City της Γιούτα για να κάνετε την οικογένεια για σκι, σνόουμπορντ, έλκηθρο, ποδηλασία, έλκηθρο με μπόμπς, σωλήνες χιονιού και – καλά, το καταλαβαίνετε. 

Οι περιπετειώδεις οικογένειες θα αισθάνονται σαν στο σπίτι τους ανάμεσα στις πλαγιές του Park City της Γιούτα, που βρίσκεται στη χιονισμένη οροσειρά Wasatch.
https://www.ticketswe.com/oi-10-kalyteroi-proorismoi-gia-tis-anoixiatikes-diakopes-stis-ipa-to-2023/

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη