Η Wizz Air επιβεβαιώνει την ευρύτερη επανεκκίνηση του χειμώνα

Η Wizz Air επιβεβαίωσε ότι θα επανεκκινήσει πτήσεις από Λονδίνο Λούτον προς Γκραν Κανάρια, Λισαβόνα, Μιλάνο και Ρώμη, καθώς και αναχωρήσεις από Ντόνκαστερ Σέφιλντ προς Λανζαρότε, Τενερίφη και Φουερτεβεντούρα.

Καθώς είναι φθινόπωρο, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να σκεφτείτε ένα ταξίδι μακριά για να ξεφύγετε από τη βροχή.

Πτήσεις προς τις ευρωπαϊκές πόλεις Λισαβόνα, Μιλάνο και Ρώμη που εκτελούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα και πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα στο ηλιόλουστο νησί Γκραν Κανάρια.

Οι πελάτες της Wizz Air που βρίσκονται τοπικά στο αεροδρόμιο Doncaster Sheffield θα μπορούν επίσης να επισκέπτονται τρία ακόμη σημεία διακοπών, καθώς οι πτήσεις ξεκινούν προς Lanzarote και Tenerife δύο φορές την εβδομάδα, πετώντας προς Fuerteventura μία φορά την εβδομάδα.

Η Marion Geoffroy, διευθύνουσα σύμβουλος της Wizz Air UK, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε περισσότερα δρομολόγια από το Λονδίνο Λούτον και το Ντόνκαστερ Σέφιλντ, τα οποία θα προσφέρουν στους πελάτες μας ακόμα περισσότερες επιλογές όταν αποφασίζουν για το επόμενο ταξίδι τους μακριά».

Για να βρεις τα ποιο φθηνά αεροπορικά εισητήρια airtickets των καλυτέρων αεροπορικών εταιριών και συνδυαστικές πτήσεις για μεγαλύτερη οικονομία όπως είναι η skyexpress ryanair wizzair οπως επίσης και φανταστικές τιμές σε ξενοδοχεία ενοικίαση αυτοκινήτου και ακτοπλοϊκά εισιτήρια μια είναι η επιλογή, ticketswe.com

Source: breakingtravelnews.com

Original article: Wizz Air confirms wider winter sun restart.

The post Η Wizz Air επιβεβαιώνει την ευρύτερη επανεκκίνηση του χειμώνα appeared first on Ticketswe.

The post Η Wizz Air επιβεβαιώνει την ευρύτερη επανεκκίνηση του χειμώνα appeared first on Ticketswe.



source https://www.ticketswe.com/%ce%b7-wizz-air-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%b5%ce%b2%ce%b1%ce%b9%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%ba%ce%ba/

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη