Βρετανία: Προς κατάργηση το PCR για τους πλήρως εμβολιασμένους Βρετανούς

Σε κατάργηση των δαπανηρών PCR τεστ για τον κορωνοϊό, για τους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες, κατά την επιστροφή τους στη Βρεδτανία, φαίνεται να οδηγείται η βρετανική κυβέρνηση, κάτι που επιβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Sajid Javid.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού υγείας του Ην. Βασιλείου, στο Sky News, τα τεστ PCR θα καταργηθούν το συντομότερο δυνατόν, δεδομένου του υψηλού κόστους τους, το οποίο λειτουργεί ανασταλτικά για τις οικογένειες που επιθυμούν να κάνουν διακοπές στο εξωτερικό.

‘Έχω συζητήσει το θέμα με κυβερνητικούς αξιωματούχους, ζητώντας την απαλλαγή, όσο γίνεται συντομότερα, για τους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες από αυτά τα ακριβά τεστ, που επιβαρύνουν ιδιαίτερα τις οικογένειες, οι οποίες επιθυμούν να κάνουν διακοπές στο εξωτερικό.

Δεν πρέπει να κρατάμε ούτε ένα δευτερόλεπτο περισσότερο από όσο είναι απολύτως απαραίτητο, σε ισχύ το μέτρο των δαπανηρών PCR τεστ”, είπε.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται καθώς αναφέρθηκε ότι σχεδόν το ένα τρίτο των ανθρώπων που έφτασαν στην Αγγλία και τη Βόρεια Ιρλανδία μπορεί να έχουν παραβιάσει τους κανόνες καραντίνας, με περισσότερες από 300.000 υποθέσεις να έχουν διαβιβαστεί στις αρμόδιες Αρχές, το διάστημα μεταξύ

περισσότερα εδώ..

Για να βρεις τα ποιο φθηνά αεροπορικά εισητήρια airtickets των καλυτέρων αεροπορικών εταιριών και συνδυαστικές πτήσεις για μεγαλύτερη οικονομία όπως είναι η skyexpress ryanair wizzair οπως επίσης και φανταστικές τιμές σε ξενοδοχεία ενοικίαση αυτοκινήτου και ακτοπλοϊκά εισιτήρια μια είναι η επιλογή, ticketswe.com

skyscanner

επίσης κατέβασε την εφαρμογή από το play store για να έχεις τον έλεγχο των τιμών στο κινητό σου,για το επόμενο σου ταξίδι !!

αεροπορικά εισητήρια

Source: money-tourism.gr

Original article: Βρετανία: Προς κατάργηση το PCR για τους πλήρως εμβολιασμένους Βρετανούς.

The post Βρετανία: Προς κατάργηση το PCR για τους πλήρως εμβολιασμένους Βρετανούς appeared first on Ticketswe.

The post Βρετανία: Προς κατάργηση το PCR για τους πλήρως εμβολιασμένους Βρετανούς appeared first on Ticketswe.



source https://www.ticketswe.com/%ce%b2%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%81%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf-pcr-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%80/

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη