Ποιο είναι το προφίλ διακοπών των τουριστών ανά χώρα

Για κάποιους οι ημέρες των διακοπών ταυτίζονται με την ξεκούραση και για κάποιους άλλους με την περιπέτεια. Η επιλογή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, το φύλο ή το επάγγελμα.
Σημαντικό ρόλο στο είδος των διακοπών που επιλέγει κάποιος είναι και η κουλτούρα της χώρας από την οποία προέρχεται. Σύμφωνα με online έρευνα της GfK σε 17 χώρες από όλο τον κόσμο:

Τις διακοπές ξεκούρασης και ηρεμίας προτιμά το 59%.
Το 35% προτιμά ενεργητικές διακοπές όπου θα μπορεί να κάνει ή να δει πολλά πράγματα.

Ποιο είναι το προφίλ διακοπών τουριστών ανά χώρα
Διακοπές ξεκούρασης επιλέγουν:

Γερμανοί (57%).
Ρώσοι (53%).
Βρετανοί (51%).

Διακοπές ξεκούρασης προτιμά και το μεγαλύτερο ποσοστό των Καναδών και των ταξιδιωτών από τις ΗΠΑ.Επίσης οι τουρίστες από τη Βραζιλία, τη Ν. Κορέα και την Ιαπωνία προτιμούν σε μεγαλύτερο βαθμό τις διακοπές ξεκούρασης.
Ενεργητικές διακοπές επιλέγουν:

Γάλλοι (49%).
Ιταλοί (45%).
Ισπανοί (43%).

Είδος διακοπών και ηλικία
Οι έφηβοι τείνουν να προτιμούν επίσης ενεργητικές διακοπές. Αντίθετα οι πάνω των 40 ετών τείνουν προς τις πιο ξεκούραστες διακοπές.

Για να βρεις τα ποιο φθηνά αεροπορικά εισητήρια airtickets των καλυτέρων αεροπορικών εταιριών και συνδυαστικές πτήσεις για μεγαλύτερη οικονομία όπως είναι η skyexpress ryanair wizzair οπως επίσης και φανταστικές τιμές σε ξενοδοχεία ενοικίαση αυτοκινήτου και ακτοπλοϊκά εισιτήρια μια είναι η επιλογή, ticketswe.com

skyscanner airtickets

Source: tourismtoday.gr

Original article: Ποιο είναι το προφίλ διακοπών των τουριστών ανά χώρα.

The post Ποιο είναι το προφίλ διακοπών των τουριστών ανά χώρα appeared first on Ticketswe.

The post Ποιο είναι το προφίλ διακοπών των τουριστών ανά χώρα appeared first on Ticketswe.



source https://www.ticketswe.com/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%af%ce%bb-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%cf%8e%ce%bd-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81/

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη